FONA XDC
XDG
FONA XDC

Super hurtig DC-teknologi

'State of the Art' DC teknologi med 7mA, lille focuspunkt på 0,4, og en bred vifte af forudindstillede eksponeringer, sikrer fremragende billedkvalitet og en lavstråledosis til dine patienter. Se alle de nuancer, du har brug for, til en præcis diagnose.

 Meget kort ventetid før optagelse

Fleksibilitet og integration

Kan leveres som en mobilt, vægmonteret eller unitmonteret version, med fire forskellige udlægger længder. FONA XDC tilpasses nemt ind i din tandlægepraksis. At vægbeslag og timeren kan installeres separat tillade endnu mere fleksibilitet.

 

Ubesværet og stabil positionering

Solid og stabil arm sikrer en jævn bevægelse og pålidelig positionering. Det mekanisk system er baseret på de gennemprøvede X70 og XDG enheder. Tusindvis af tilfredse kunder, der allerede oplever ergonomi, nem positionering og slutposition stabilitet hver dag.

 

Brugermanual

 

XDG

 

Pålidelighed

Tusindvis af enheder installeret på verdensplan, levere en høj kvalitet af billeder hver dag. Automatisk korrektion for netspændings udsving, fuld beskyttelse mod røntgenrør overopvarmning ved nøjagtige afkøle procedurer og stabil timer vil gøre XDG til din pålidelige følgesvend i klinikken, mange år fremover.

 

Stabilt billedkvalitet

Effekten af 70 kV/3,5mA og mikroprocessor timer er garanti for høj billedkontrast og konsekvent film sværtning. XDG er det perfekte valg for fosforplader og mindre følsomme digitale sensorer det giver en stabil billedkvalitet selv i de mest krævende arbejdsforhold. Med en fokusspot på kun 0,4mm er en meget høj billedkvalitet muligt

 

Intuitiv brug

Let-at-bruge kontrolpanelet giver mulighed for intuitiv og hurtig betjening. Du skal blot vælge tandtype og patient størrelse herefter sker indstillingen for eksponering automatisk i et område fra 0,06 Sek. til 3,2 Sek. Det sikrer en høj billedkvalitet ved hver eksponering.

 

Brugermanual