Hygenius

Sikker og hurtig

Designet til at opfylde de højeste kliniske og sikkerhedsstandarder, Hygenius genererer damp og varme hurtigt, kombineret med aktiv køling, det giver cyklus, der er sikkert, men kortere. De tre højdepunkter som sikre lukkesystem inkluderer: dørlås, pressostat, dør position sikkerhed med micro switch. Standby med øjeblikkelig cyklus start. Hurtig damp indsprøjtningssystem for maksimal cyklus effektivitet og hurtigere cyklustid.

Nyeste teknologi

Hygenius bruger den innovative modstandsberegning til en hurtig dampgeneration, og det holdbare kammer varmer og giver en pålidelig ydelse. Direkte opvarmning af hele kammeroverfladen, giver med valgbare standby tilstand nedskæringer på procestiden. Den fulde mikroprocessorkontrol over steriliseringscyklussen giver maksimal ensartethed og pålidelig sterilisationsprocesser.

 

Brugervenlig

Intuitiv menu på dansk er let at bruge og forstå. Korte cyklus starttidspunkt - start den sidst anvendte cyklus med kun 2 klik, som Hygenius husker for dig. Cyklus rapport registrering er enkel samt udskrifter via USB eller ekstern printer. Elektronisk dør registrering og låsning sikrer ubesværet brug.

 

Universal bakkeindsats

Indsatsen leveres med plads til 5 bakker til praktisk adskillelse af individuelle materialer eller instrumenter på separate bakker. Større område er tilgængelig for placering af instrumenter som tillader tilstrækkelig plads mellem dem for at sikre, at der ikke er kontakt. Når den drejes 90 °, kan bakkeindsatsen indeholde op til 3 lag kassetter (max højde 38 mm).

 
Vandafløb

Direkte afløbsforbindelse til spildevand er placeret i den bageste del af Hygenius. Frontal afløb tillader at bruge Hygenius uden direkte forbindelse til spildevandsafløbet. At tømme manuelt er din bekvemmelighed.
 
 
Vandpåfyldning

For nemheds skyld: Hygenius understøtter både typiske vand påfyldning tilgange. Enten fyldning fra toppen eller automatisk påfyldning fra ekstern tank eller destilleret vandnet forsyning.

 

Standby

Den indbyggede standby kammeropvarmning kan være forudindstillet 30-120 minutter. Du kan beslutte at bruge standbytilstand for at spare tid mellem cyklusser, eller du kan slukke for standby helt for at spare energi forbrug.

 
 
Simpel håndtering af cyklus rapport

Intern hukommelse lagrer op til 500 på hinanden følgende cyklus rapporter, der kan downloades til standard USB-lager i PDF-format. Intet behov for specialiseret software. Dine rapporter er nemme at administrere og integrere med din patient journalsoftware. Direkte proces / rapport udskrivning er muligt med den valgfrie ekstern printer.
 
 
To kammer kapaciteter 17 l. og 22 l.

Hygenius 17 l. med kapacitet på op til 6 kg af instrumenter eller Hygenius 22 l. med kapacitet på op til 7,5 kg af instrumenter er de to tilgængelige størrelser. Du kan vælge den optimale løsning for din klinik.