FONADENT

 

Stellaris

En stjerne er født . . .

Stellaris sensoren er den mest eksklusive sensor fra FONA Dental. Den nyeste teknologi giver billeder med lavt støjniveau, billeder i høj opløsning, der viser selv de mindste detaljer for at opfylde dit daglige behov for præcis diagnose.

 

Unik udskifteligt kabel

Stellaris sensoren med den unikke aftagelige kabel-teknologi på alle tre sensor størrelser. Din tandlægepraksis kan nyde den enkelhed og bekvemmelighed i en et-trins kabelerstatning, det sikre sikkerheden på din investering.

 

Hurtig billedbehandling

2 sek. fra eksponering til færdig billede.

 

3 forskellige størrelse sensor, kontakt os for et godt tilbud.

.

CDRelite

 

 

Fremragende billedkvalitet

CDRelite's fremragende CMOS APS (Active Pixel Sensorer) teknologi leverer skarpe billeder med lavt støjniveau, billeder i høj opløsning, der viser selv de mindste detaljer for at opfylde dit daglige behov for præcis diagnose.

 

Unik udskifteligt kabel

CDRelite med den unikke aftagelige kabel-teknologi på alle tre sensor størrelser. Din tandlægepraksis kan nyde den enkelhed og bekvemmelighed i en et-trins kabelerstatning, det sikre sikkerheden på din investering.

 

Altid klar til eksponering

CDRelite altid er klar til eksponering. Ingen knap til aktivering af sensoren er nødvendig, hvilket gør optageprocessen lettere og minimerer behovet for gentagende eksponeringer.

 

Stellaris
CDRelite
Priser med moms

FONA Stellaris

Str. 0 pr. stk. 50.625 kr.

Str. 1 pr. stk. 59.062 kr.

Str. 2 pr. stk. 59.062 kr.

 

FONA CDR Elite

Str. 0 pr. stk. 36.995 kr.

Str. 1 pr. stk. 42.995 kr.

Str. 2 pr. stk. 48.995 kr.

Kampagnepris CDR Elite nu:

Str. 2 pr. stk. 39.995 kr.

 

http://www.fonadent.dk/sensor